dilluns, 28 d’abril del 2014

CAMPIONAT (II)

CATEGORIA DE VETERANS

COMENÇARÀ EL18 DE MAIG AL BARRI BARCELONÍ DEL POBLE NOU AMB UN AUGMENT IMPORTANT DE COLLES INSCRITES RESPECTE L’ANY ANTERIOR

Amb 9 colles inscrites, tres colles més que l’any passat, el campionat començarà el 18 de maig amb una Fase Prèvia en que les colles es distribueixen en dos grups.
Les  colles que s'incorporen al Campionat són Aires Gironins, de Girona, Entre Boires, de Vic, i Sempre Laietans, de Barcelona.

Mª Àngels Salip, Responsable de la secció de sardanes del GEiEG i entrenadora de la Colla Aires Gironins, ens fa una presentació i ens indica els objectius d'enguany: 

Aires Gironins al concurs de Granollers'14 / Imatge: E.Capdevila
"..... La colla va ser fundada a l’any 2006. Des de ben aviat integrada dins del GEiEG, una de les entitats esportives i socioculturals mes importants del país.
Hem participat sempre al Campionat Territorial Gironí, obtenint els millors resultats i a l’any 2009 vàrem participar al Campionat de Catalunya per primera vegada.
No va tenir continuïtat i als anys posteriors no hi varem intervenir, probablement per les sensacions que teníem de no poder donar el màxim i també per la localització dels concursos del campionat, que ens obligaven a llargs desplaçaments.
Aquesta temporada hem acordat tornar-hi a participar en vista a les bones vibracions que tenim en la colla actual....."

".... Quan parlem d’objectius, creiem que el de tota colla que està en un campionat, es arribar a ser campiona algun dia, passant per successives etapes com son la participació, el quedar dins del grup capdavanter, fer podi.....etapes que si es poden superar el més ràpid possible, millor.
I dins dels objectius mes concrets d’aquesta temporada, repetir campionat de Catalunya de punts lliures i guanyar per primer vegada el colla completa..."


El Grup Sardanista Riallera tindrà enguany totes les seves colles inscrites al Campionat.

Entre Boires a Granollers'14  / Imatge: G.S. Riallera
Carles Puigferrat: ".... Aquest any les colles del Grup s’impliquen més que mai en el campionat de Catalunya. A més de la colla mare, la Riallera, les colles filials Entre Boires (veterana) i Arquiris (infantil)  han pres també el repte d’inscriure’s al Campionat de Catalunya, cadascuna en la seva categoria..." 

"..... Pel que fa a l'Entre Boires, les ganes de veure el resultat dels assajos d'aquest hivern comença a fer-se patent, però no serà fins el 15 de juny a Cardedeu  que els podrem veure en acció.
Abans de l’estiu, l’Entre Boires també participarà al concurs de Rubí del 28 de juny, en el marc del Campionat de Catalunya, i a Vic, el 12 de juliol, serà on es decidirà quines colles es classificaran al campionat A i quines al B ...."

De la mateixa manera que en les colles grans, aquests  2 grups inicials, formats per  5 i 4 colles cadascun, ballaran dos concursos classificatoris per assolir un lloc a la Final A, i poder proclamar-se campiona de Catalunya.

FASE PRÈVIA 
LES  COLLES
GRUP A
LOCALITAT
 GRUP B
 LOCALITAT
ENTRE BOIRES
VIC
 AIRES GIRONINS
 GIRONA
JOVENTUT SARDANISTA
PUIG-REIG
 DANSAIRES DE MAIG
 BARCELONA
ROQUES BLAVES
ESPARRAGUERA
 RESSÒ
 SABADELL
SABADELL
SABADELL
 TOC DE DANSA
 TARRAGONA
SEMPRE LAIETANS
BARCELONA



ELS  CONCURSOS
GRUP A
DATA
 GRUP B
 DATA
CARDEDEU
 15.6
 BCN-POBLE NOU
   18.5
RUBÍ
 28.6
 REUS
   29.6

REPESCA
DATA
VIC
12.7

Després de ballar els dos concursos inicials,  la primera de cada grup es classificarà directament a la Final A i la última a la Final B. Les 5 colles restants ballaran un concurs de repesca en que només les 3 primeres es classificaran per la Final A. En aquesta  fase final els dos grups ballaran 2 concursos, finalitzant el campionat a la ciutat de Terrassa el 19 d’octubre. 

FASE FINAL 
ELS CONCURSOS
FINAL A
DATA
FINAL B
DATA
SITGES
28.09
CORNELLÀ
  5.10
TERRASSA
19.10
EL VENDRELL
12.10

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada